Park Residence 6

Park Residence 6

Park Residence 6 este situat în zona de Nord a Bucureștiului, în zona Aerogării – Băneasa, pe strada Salubrității. Locația oferă o oază de liniste, într-o zonă cu clădiri ce au regim mic de înălțime, dar și o multitudine de facilități ce contribuie la întregirea confortului unei vieți moderne.

Ansamblul beneficiaza de proximitatea Parcului Herastrau, dar si de accesul facil catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/ Aeroportul Otopeni, sau catre centrul orasului prin Bulevardul Nicolae G. Caranfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

Proiect

Proiectul are o arhitectura moderna, oferind locuinte spatioase, confortabile, sigure si eficient compartimentate. Locuintele au suprafete cuprinse intre 58 mp si 116 mp, iar pentru fiecare apartament este prevazut cate un loc de parcare.

Constructie

Structura de rezistenta este formata din cadre, diafragme si plansee din beton armat, inchiderile exterioare sunt executate din caramida Porotherm de 30 cm, placata cu polistiren expandat de 10 cm, iar la exterior finisaje cu tencuiala decorativa si caramida aparenta klinker. Tamplaria exterioara este din import Germania, marca Veka, cu feronerie Roto NT.

Compartimentarile interioare intre apartamente sunt facute cu caramida Porotherm de 25 cm, pentru a asigura un sistem fonic ridicat, iar in interiorul apartamentelor sunt facute cu un sistem superior compus din structura, vata minerala si patru placi de gips carton. Accesul intre etaje sau intre etaje si nivelul de parcare se face cu lifturi de 5 persoane, marca Schindler.

Instalatile termice si sanitare sunt executate cu tevi de PPR, incalzirea se face cu centrale termice prin condensatie, Buderus, iar vara pentru un plus de confort sunt preinstalate sistemele de aer conditionat.

Dezvoltator

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul imobiliar, dezvoltatorul ansamblului Park Residence 6 detine in portofoliu numeroase proprietati, pentru mare parte din acestea fiind atat dezvoltator cat si constructor. Ca si dezvoltator, imobilele realizate se incadreaza in categoria cladirilor de lux, atat in ceea ce priveste locatiile exclusiviste cat si in privinta calitatii constructiilor si finisajelor.

Schițe apartamente de 2 camere

Localizare

Telefon Smart Residence Lujerului: +40 722 330 125 / +40 722 551 169

Email: smartlujerului@desilva.ro / smartlujerului@gmail.com (Exclusiv Smart Residence Lujerului)

Email: residence@desilva.ro

Cumpără: +40 758 752 752 / +40 744 374 740

Închiriază: +40 752 119 939

  • FACEBOOK

    Urmarește-ne