* Prezenta reprezintă o randare arhitecturală și nu o fotografie reală. Aspectul final poate să difere de conținutul randării

first-herastrau

First Herăstrău este un concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă în cea mai dorită zonă din București. 

Despre proiect

Viziunea noastră este să predăm o clădire frumoasă, sigură și eficientă care va oferi o experiență minunată viitorilor noștri clienți. Am creat armonie între locația premium și design-ul clădirii.

Imobilul este o extensie a hotelului Ramada Nord și va beneficia de majoritatea facilităților acestuia: acces la restaurant, lobby cu zonă de așteptare pentru vizitatori, recepția hotelului, săli de conferință și evenimente, sală fitness, cafenea, bar, pază etc.

Apartamentele beneficiază de spații generoase și elegante, bine împărțite, cu largi zone vitrate, terase mari, funcționale și facilități de tip concierge.

Astfel, timpul liber îl vei percepe în fiecare zi ca o zi de vacanță.

dormitor-si-Veuve-Cliquot-Herastrau-First-Ramada
dormitor-Herastrau-First-Ramada
living1(1)_mic)

* Prezenta reprezintă o randare arhitecturală și nu o fotografie reală. Aspectul final poate să difere de conținutul randării

First Herăstrău este un ansamblu rezidențial localizat în zona de Nord a Bucureștiului, în sectorul 1, ce beneficiază de proximitatea Parcului Herăstrau dar și de accesul facil către Șoseaua București Ploiești/Centură/Aeroportul Otopeni sau către centrul orașului făcand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Văcărescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

De asemenea, accesul către restul orașului se poate face cu usurință, atât cu mașina cât și cu mijloace de transport în comun, stația de metrou Aurel Vlaicu fiind la doar câteva minute de mers pe jos.

First Herăstrău va oferi noilor rezidenți cele mai comfortabile și sigure condiții în cadrul căminului lor: apartamente de 3 și 4 camere cu suprafețe de la 130 mp pana la 292 mp, cu terase frumoase și spectaculoase de la 25 mp până la 94 mp sau apartamente de 2 camere cu suprafețe începând de la 83 mp și locuri de parcare subterane. Etajul 5 oferă terase spectaculoase și generoase, iar la etajul 6 toate apartamentele sunt niște adevărate penthouse-uri.

Disponibile apartamente de 2, 3 și 4 camere.

Apartament-3cam_A
Apartament-3cam_A_2
Apartament-3cam_B
Apartament-3cam_B_2
Apartament-4cam_A
Apartament-4cam_A_2
Apartament-4cam_B
Apartament-4cam_B_2

* Prezenta reprezintă o randare arhitecturală și nu o fotografie reală. Aspectul final poate să difere de conținutul randării

Despre dezvoltator

DeSilva_Residences_Vector

De Silva Residences este o companie cu o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare, completată de o echipă de profesioniști pasionați din industria construcțiilor care au decis să colaboreze într-o manieră inovatoare.

Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat sute de apartamente în proiecte precum: Casa del Mar, First Mamaia sau Beach Side în Mamaia Nord (Constanța); Park Residence 5 și 6 în București sau Mountain Side în Predeal.

Ceea ce vindem noi nu sunt doar metri pătrați, ci un stil de viață. Vă oferim siguranța unui proiect care pune accentul pe calitate, funcționalitate și atenție acordată nevoilor clienților.

Detalii tehnice

Sistemul constructiv al imobilului: structura este de tip cadre, diafragme, planșee de beton armat și închiderile exterioare sunt executate din cărămidă Porotherm de 25 cm, placată cu vata minerala si fatada ventilata.

Compartimentările interioare între apartamente sunt făcute cu cărămidă Porotherm de 25 cm pentru a asigura un confort fonic ridicat. Accesul între etaje se face cu lifturi de 6 persoane marca Schindler.

Localizare: