first-logo-albastru

Pe malul mării, un nou reper al vieții sofisticate ia naștere – un complex modern, elegant, cu facilități exclusiviste: restaurante, spa cu aromaterapie, saună, masaj, sală de fitness, cigar club și wine tasting room, beach cabanas, piscină semi-olimpică, spațiu de joacă pentru copii, sală de evenimente și multe altele.

first 2
first mamaia 2
first 1
first mama1
1
2

Descriere proiect

First Residence livrează un concept captivant în prima linie a mării, o conexiune urbană ce duce la următorul nivel atât viața de zi, la cele mai cool plaje, cât și viața de noapte, la cele mai hot locuri din Mamaia Nord.

Să îmbini ce este mai bun din ambele lumi presupune o locuință care să reflecte atât bucuria pentru “afară” cât și aprecierea pentru lucrurile mai fine, pentru detaliile interioare. Toate apartamentele au suprafețe vitrate mari, din tavan până la podea, vederi panoramice care îți taie răsuflarea, finisaje premium care să reflecte nivelul și calitatea la care nu doar te aștepți, dar pe care le meriți.

First Residence este conceput să depășească așteptările în orice privință. Facilitățile, finisajele, detaliile din fiecare locuință sunt o reflexie a acestui angajament. Știm că fiecare construcție este unică, de aceea apartamentele din ansamblul nostru de 2 până la 5 camere  sunt caracterizate prin eleganță, exigență și rafinament.

Datorită poziționării în primul rând de la mare (în prima linie), cu vedere panoramică asupra Mării Negre, apartamentele cu spatii vitrate generoase și inundate de soare sunt locația ideală a unei vacanțe de neuitat sau chiar a unei resedințe pe toată perioada anului.

Intrare imobil, First Mamaia 2
Intrare imobil, First Mamaia 1

Avantaje

Printre avantajele ansamblului enumerăm:

Sisteme inteligente de la Legrand de automatizare a locuinței, lumini, jaluzele și încălzire prin pardoseală.

Mai multe detalii aici 

Barausse • usi de interior din gama premium extrem de apreciate in Romania, fiind prezente in multe lucrari. Tocul usilor Barausse poate fi din aluminiu sau lemn stratificat. Foaia de usa are structura permetrala din lemn si este furniruita. Detaliile de executie si imbinarea furnirului sunt de exceptie si realizate in detaliu. Barausse este o firma ce se respecta cu o experienta de peste 80 de ani in domeniu aceasta reflectandu-se in calitate si maiestria cu care acestea sunt executate. Un detaliu specific usilor Barausse sunt balamalele eloxate de tip pivot ce permit reglajul usilor pe trei directii.
  • spa cu aromaterapie
  • saună cu camere de masaj
  • cigar club
  • wine testing room
  • beach cabanas
  • piscină semiolimpică
  • spa cu tratamente detox sau slăbire
fitness

Fitness

events

Restaurant

shopping

Spații comerciale

parking

Parcare

coafor

Coafor

spa cu aromaterapie

Spa

sauna

Saună

event hall

Sală de evenimente

traditional-wine-cellar

Cigar Club

wine testing room

Wine testing room

beach-cabanas-best-on

Beach Cabanas

moet chandon lounge

Moët & Chandon Lounge

piscina

Piscină semiolimpică

Piscina exterioara

Inotul insemna sanatate si relaxare, pentru armonia interioara a fiecaruia dintre noi. Oaspetii nostri se pot bucura de dimensiunile piscinei care permit inotul profesional. Accesul la piscina hotelului este gratuita doar pentru turistii cazati la hotelul First, care vor beneficia in limita disponibilului si de sezlonguri si masute.

2 camere, First Mamaia 2
2 camere, First Mamaia 4
2 camere, First Mamaia 3
2 camere, First Mamaia 5
2 camere, First Mamaia 6
2 camere, First Mamaia

Schițe apartamente

Apartamente 4 camere

AP_4.21
AP_4.11

Apartament 3 camere

AP_3.11

Apartamente 2 camere

AP_2.11
AP_2.11