BeachSide Residence

Beach Side Residence este un complex residential situat in cea mai buna locatie din  Mamaia, Bulevardul Mamaia/ Loft, avand la Vest lacul Siutghiol iar la Est Marea Neagra. Datorita acestei orientari toate apartamentele au vedere totala sau partiala la mare sau lac. Acest complex este compus din patru cladiri,un regim de inaltime P+7E si P+8E care insumeaza 260 apartamente.

Exterior

Structura  este de tip cadre, diafragme si plansee de beton armat, inchiderile exterioare sunt executate din caramida Porotherm de 30 cm,placata cu polistiren expandat de 10 cm, iar la exterior finisaje cu tencuiala decorative. Tamplaria exterioara este facuta cu profile Veka.  Compartimentarile interioare intre apartamente sunt facute cu caramida Porotherm de 25 cm pentru a asigura un sistem fonic ridicat, iar in interiorul apartamentelor sunt facute cu un sistem superior compus din structura , vata minerala si patru placi de gips carton. Accesul intre etaje se face cu lifturi de 5 persoane marca Schindler. Instalatile termice si sanitare  sunt executate cu tevi de PPR, incalzirea se face prin intermediul corpurilor de incalzire electrice, iar vara pentru un plus de confort sunt montate instalatii de aer conditionat.

Interior

Garsonieră

Penthouse

Ca dotari si decoratii interioare exista parchet laminat sau gresie si usi Pinum, in baie si bucatarie gresie , faianta, obiecte sanitare de la Delta Studio, aparataje electrice Quattro. Avand in vedere numarul suficient  de apartamente, cheltuielile de administrare sunt foarte mici.

Apartamente 2 camere:

Apartamente 3 camere:

Etajele 2-6:

Etajul 7:

Locatie:

Telefon Smart Residence Lujerului: +40 722 330 125 / +40 722 551 169

Email: smartlujerului@desilva.ro / smartlujerului@gmail.com (Exclusiv Smart Residence Lujerului)

Email: residence@desilva.ro

Cumpără: +40 758 752 752 / +40 744 374 740

Închiriază: +40 752 119 939

  • FACEBOOK

    Urmarește-ne